Fastighetsmäklare i Stockholm
logotype

Fastighetsmäklare 

med passion för hem med historia, äldre hus

Stadshem

En dröm- vår vision

Stadshem Fastighetsmäkleri föddes ur en dröm – drömmen om att bara förmedla hem i de fastigheter som uppfördes under den tid då hantverksmässighet och genuina material fortfarande präglade byggandet i Sverige. Stadshem grundades i Majorna i Göteborg och när vi nu etablerar oss i huvudstaden känns Aspudden som den perfekta platsen. Stadsdelarna känns lika genom all kreativitet och nytänkande som genomsyrar dem. Vi förmedlar bostäder med genuint engagemang och unik kunskap om äldre bostäder. Därutöver vill vi bidra till närområdet, vara lokala och med vår närvaro skapa roliga och intressanta händelser att samlas kring. Välkommen till oss på Stadshem.

En trygg mäklare

Du är i trygga händer hos oss. Vi är måna om att lägga alla korten på bordet och arbetar med transparens i varje moment, så att rätt underlag för att ta ett bra beslut finns. Detta gäller såväl i kontakten med säljare och köpare som med spekulanter. Vår textförfattare skapar en faktabaserad bostadsbeskrivning, fri från klyschor och med hög språklig kvalitet. Våra fastighetsmäklare är professionella projektledare med ett team av duktiga samarbetspartners som finns till hjälp vid alla typer av frågor under hela försäljningsprocessen. Alla våra avtal är godkända av mäklarsamfundets jurister.

 

Vi är bäst på det vi gör

Varje månad släpps Bostadsbarometern från Svensk Mäklarstatistik, Sveriges enda oberoende leverantör av heltäckande och aktuell försäljningsstatistik. Varje månad visar statistiken att vi på Stadshem säljer både snabbare och till ett högre slutpris än genomsnittet. Och det skiljer mycket. Till råga på det är vi en av de största aktörerna i flertalet av de geografier vi är verksamma i. Det trots att vi bara arbetar med hälften av bostäderna, eftersom vi enbart förmedlar bostäder i äldre fastigheter. Vi är helt enkelt bäst på det vi gör. Läs gärna vad kunderna säger om oss på hittamaklare.se

 

Vi är lokala

På Stadshem har alla fastighetsmäklare specialiserat sig på en lokal geografi. Det innebär att vi lär känna spekulanterna som söker boende i området och har regelbunden kontakt med de som redan bor där. Vår ständiga närvaro ger oss maximal precision om prisnivåer och vi genomför många försäljningar mellan köpare och säljare utanför marknaden. Vår lokala förankring och kunskap ger både köpare bättre köpgrund och säljare stor trygghet.

 

Vi vill bidra till närområdet och skapa intressanta händelser att samlas kring

 

Bostadspresentationen – en avgörande faktor

Stor vikt läggs vid förarbete och vi arbetar med de allra bästa inom inredning och fotografering. Vår hemsida är framtagen för att visa upp bostäder på ett lättöverskådligt, vackert och inspirerande sätt. På visningarna arbetas det medvetet för att varje bostad ska attrahera så många som möjligt. Vi erbjuder vackra genomarbetade prospekt för varje bostad. Inget lämnas åt slumpen när det gäller presentation och visning. Givetvis görs mycket mer och det finns många detaljer som gör att våra bostäder och presentationer är enormt uppskattade av våra kunder. Vi berättar gärna mer över telefon eller vid ett möte.

 

Vår passion är äldre hus –

hem med historia

 

Kundregister för äldre bostäder

Stadshems kundregister är specifikt för äldre bostäder. Det läggs mycket tid på att kontinuerligt hålla vårt kundregister uppdaterat. Med ett relevant kundregister har vi möjlighet att erbjuda en förhandsvisning till köpklara kunder. En förhandsvisning kan leda till en riktigt bra affär direkt eller ge oss en bra bild av hur intresset ser ut för en bostad innan vi publicerat den publikt. Hos oss finns kunderna som vill köpa en bostad med bevarade originaldetaljer och som är beredda att betala för charmen i äldre bostäder.

 

Byggnadsvård och historia

Vår passion är äldre hus och med det kommer ett intresse för att förvalta dessa på bästa sätt. Vi vill sprida kunskap om byggnadsvård och vi har därför skapat en artikelserie om tidstypisk renovering och historia tillsammans med bebyggelseantikvarierna på Antiquum. Artiklarna är uppskattade och här kan man fördjupa sig i allt från kök, badrum, listverk, stuckatur, tak, färg och tapeter till byggnadsstilar. Artiklarna finns publicerade på vår hemsida och har tiotusen läsningar vardera. På Stadshem förespråkar vi ett byggnadsvårdsmässigt förhållningssätt vid renovering.

Vi på Stadshem

Axel Strandberg
Axel Strandberg

Reg. Fastighetsmäklare

Lisa Nyberg
Lisa Nyberg

Reg. Fastighetsmäklare

AnnaCecilia Björk
AnnaCecilia Björk

VD, Reg Fastighetsmäklare

Jeanette Arrestrand
Jeanette Arrestrand

Mäklarassistent

Anna Piehl
Anna Piehl

Art Director

Victor Örndén
Victor Örndén

Försäljning / Marknad

Johan Lundgren
Johan Lundgren

Text & form