Stadshem

1. Förberedelser

Förberedelserna är A och O. Här lägger vi grunden till en försäljning som både säljare och köpare kan bli nöjda med. Tillsammans med säljaren skapar vi ett utförligt underlag. Vi studerar fastighetens historia, fördjupar oss i föreningen, hjälper dig att visa ditt hem från sin allra bästa sida, fotograferar och tar fram en inspirerande presentationstext om såväl bostaden som området och dess historia.

2. Marknadsföring & visningar

Nyckeln till en lyckad försäljning är rätt försäljningspris. Det sätter vi utifrån statistik, erfarenhet och hur marknaden ser ut just den veckan vi går ut. När priset är satt marknadsför vi bostaden via alla våra kanaler, till vårt stora kundregister, i området, på nätet och ibland i tidningar. Sedan är det dags för visningar, och att verkligen visa upp bostaden från sin allra bästa sida.

3. Budgivning och avslut

När vi kommer till budgivningen har vi personlig kontakt med alla intressenter för att säkerställa att alla har all information de behöver för att delta. Vi är också så öppna som möjligt med hur budgivningen går till, och publicerar bl.a. alla bud både på Hemnet och på Stadshem.se. Vi vill att varje budgivning skall leda till en affär som både köpare och säljare kan vara nöjda med. När budgivningen är klar hjälper vi till med kontrakt och kontraktsskrivning.