Vi skänker 100 kr till Ung Cancer för varje såld fasadskiss - Stadshem Östkusten
logotype

Vi skänker 100 kr till Ung Cancer för varje såld fasadskiss 

Vi är intresserade av hur husen såg ut när de byggdes. Vi gillar också att det som ligger i våra gemensamma arkiv kan få nytt liv. Därför hämtar vi husets originalritning från Stadsbyggnadskontorets arkiv i Göteborg. Därefter läggs noggrant arbete ner på att sudda bort märken och svärta som kommit till under tidens gång, vi rätar upp skissen och fixar i ordning den. Fasadritningen trycks på papper från anrika Lessebo bruk. Ett vackert grafiskt blad i A3 format blir resultatet, som kan pryda vilken vägg som helst i ditt hem. 

De kostar 500 kr styck varav 100 kr skänks till organisationen Ung Cancers verksamhet. De finnas att hämta på något av våra kontor (Eklandagatan 17, Stockholmsgatan 5 och Allmänna vägen 13 i Göteborg) 3 dagar efter att betalning är gjord. Skissen finns att hämta på kontoret som ligger närmast dig.

I sökfältet kan du söka efter din adress. Målsättningen är att alla flerfamiljshus i Göteborgs kommun ska finnas med. Finns ditt hus ännu ej med i butiken, vare sig det är en villa eller lägenhet? Maila oss så skapar vi en ritning omgående.

Länk till butiken

Arkiv