Stadshem + Byggfabriken - Stadshem Östkusten
logotype

Stadshem + Byggfabriken 

Nu är våren här och Byggfabrikens nya katalog! Vi är otroligt glada över vårt nya samarbete med Byggfabriken! Nu har också deras underbara katalog släppts och den kommer finnas att få på våra visningar från och med denna helgen! Välkomna!

I vårt dagliga arbete träffar vi många som undrar över renoveringsdetaljer och vart man hittar tidstypiska detaljer till sin bostad. Byggfabriken är alltid ett säkert kort att tipsa om, de är väldigt duktiga och som oss, riktigt nördigt intresserade av gamla hus och vackra detaljer. De arbetar också kontinuerligt med att från vår gemensamma skatt över gamla byggnadsdetaljer, ta fram dem i nyproduktion. Det gillar vi! Om du inte kikat in på deras hemsida (byggfabriken.com) eller besökt deras butiker, så kan vi varmt rekommendera ett besök. Bara doften i deras butiker gör att man blir lycklig. Här i Göteborg hittar du dem på Olivedalsgatan 19 i Linnésstaden. De finns även i Stockholm och Malmö.

Välkommen på våra visningar och få ditt exemplar av Byggfabrikens nya katalog! Perfekt till vårens små uppdateringar i ditt hem.

 

Arkiv